disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: Kannelloni Nederland BV is gevestigd in Apeldoorn, Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR Apeldoorn. KvK nummer 75390698. Kannelloni Nederland BV maakt onderdeel uit van de Kanne Group Kanne Group Investment AG, Industriestra├če 10-16 26906 Dersum in Duitsland. (www.kanne-group.com). U kunt met de Kanne Group contact opnemen via kontakt@kanne-group.de
  • de gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker als bezoeker van de website van Kannelloni Nederland BV;
  • de content: alle in de website van Kannelloni Nederland BV aanwezige inhoud.


  1. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u op dit moment bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  2. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  3. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppeldebestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  4. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  5. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht. Nadere informatieIndien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen via kontakt@kanne-group.com.

Nadere informatie
Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen via kontakt@kanne-group.com.